Etikettering

Eén dennenboom is al in augustus klaar met zijn jaarlijkse groei. Vanaf dat moment worden de bomen individueel geselecteerd en gemarkeerd. Hierdoor kunnen klanten de door hen bestelde producten op het perceel komen bekijken. De markeringen worden voor het snijden meerdere malen gecontroleerd.

De bomen kunnen worden gelabeld met onze eigen labels of met de eigen labels van de klant. De barcode wordt bij het plaatsen van de bestelling aan de klant doorgegeven.

Verpakking

Gekapt of gekweekt in potten, de bomen van Greencap zijn individueel verpakt in een net om ze te beschermen en te transporteren. De bomen worden per vrachtwagen verscheept op pallets, op rollen of in dozen, afhankelijk van de vraag van de klant.

 

 

 

Transport

Dankzij de investeringen in onze platformen en de kwaliteit van onze medewerkers staat Greencap bekend om de stiptheid van haar leveringen in heel Europa.

Onze uitgebreide en moderne faciliteiten zijn ontworpen om alle soorten voertuigen en verpakkingen te ontvangen en te laden. Zelfs in het hoogseizoen maken we er een erezaak van dat dragers niet wachten.

 

 

gallery